DAGBOK från scen och turné

Vretens loge den 21 augusti 2004


 

 

Den 21 augusti 2004 var vi inbjudna till Vretens loge för att spela Karl-Oskar & Kristina –en musikalisk resa. Vreten ligger strax norr om Nora och ägs av Blåbandsrörelsen i Västmanland. Varje år har de en sommarfest på Vreten dit de också bjuder in granndistrikens medlemmar. Men ortsbefolkningen är också välkomna till den underhållning som de arrangerar i ladan.

Anna och vikarien Amanda testar ljudet.
  Till den här sommarfesten var alltså vi inbjudna att stå för underhållningen. Linnéa kunde inte följa med så Annas kompis Amanda Bäckström fick hoppa in i stället. Efter tre timmars färd kom vi fram till Vretens gård utanför Nora alldeles intill Fåsjön. När gästerna åt packade vi in våra saker i ladan och ställde i ordning för vårt skådespel. Vi hann knappt färdigt med ljudinställningen innan gästerna började komma tillbaka och sätta sig till rätta. Särskilt roligt var det att flera från orten hade lockats dit för att lyssna.
Det blev fullt till sista plats och flera stolar fick bäras in. 130 personer blev det till slut.
Scenen var lövad med björkar och ladans trägolv och väggar gjorde att det blev en härlig miljö att spela upp vårt program i. Det var varmt och gott i ladan även om vi hörde snålblåsten vina genom laduväggens plankor.
Vi kunde också glädjas över två OS-medaljer i Aten. Brons i segling och guld i damernas sjukamp.

 
 
Gården Vreten har en härlig gårdsmiljö  


Vår glade pianist Curt testar ljudet.
 
 
 
 

Siten är optimerad för en upplösning om 1024 x 768 pixlar