DAGBOK från scen och turné

Studioarbete och skivinspelning, sommaren 2005

Så var det dags. I somras gick vi in i studion för att göra en cd där vi samlar sånger från hela vår repertoar. Alla var med Linnéa, Anna, Tina och Bo. Curt Lindholm, vår ständige ledsagare vid pianot, fanns naturligtvis också med.
     För att komma till studion åkte vi varken till Stockholm eller Skara. Nej, vi åkte till Tidan av alla ställen på jorden. Där bor nämligen Björn Stigsson i det som en gång var hotellet i Tidan.  


 

 

 

 

Hela familjen i studiotagen  

 
 
 
I källaren där har han flyttat in sin inspelningsstudio efter många år i tidigare TBVhuset i Skövde som professionell inspelningstekniker.
     Först hade vi planerat att göra en inspelning av vårt program Karl-Oskar & Kristina –en musikalisk resa men efter en hel del diskussion bestämde vi oss för att blanda sånger från alla våra program. Arbetsnamnet på cd:n är Sånger från hjärtat
 
Det kommer att bli en mycket omväxlande cd där även Linnéa och Anna har var sin solosång.
Faktum är att Linnéa har skrivit sin sång alldeles själv. Det är häftigt
.
 


 Det var en av sommarens varmaste dagar som vi påbörjade arbetet. I källaren höll sig svalkan ganska länge men även dit nådde värmen till slut efter åtta timmars arbete och med god hjälp av datorer och annan teknisk utrustning som ska till.Vi hann med två dagar under sommaren. En inspelningsdag är kvar för att få färdigt alla sångerna. Sedan ska Björn mixa materialet så det låter fint på cdn och när allt material är färdigt skickas det iväg till tryckning eller vad det heter nu för tiden.

Christina, som gör vår fina hemsida, ska hjälpa oss med omslaget. Vi hoppas att vi kan ha med oss cdn till försäljning i december. Förhoppningsvis kan det bli en uppskattad julklapp.
     

 


 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

Siten är optimerad för en upplösning om 1024 x 768 pixlar