STARTSIDA

REPERTOAR

OM OSS

KONTAKT

REFERENSER

LÄNKAR

   

 
 

Med några ord vill vi här presentera oss lite närmare.


Tina Frid
Gift med Bo.Uppväxt med en pappa från Gotland och en småländsk mamma. Född i Västervik men bodde både i norr och söder innan familjen bosatte sig i Växjö. Flyttade till Gotland som 16-åring för att bli ladugårdsförman och blev där en av dåtidens Ainbusk Singers i flera år innan hon flyttade tillbaks till fastlandet igen. Tina var en duktig simmerska som junior. Som bäst blev det silver i JSM. Nu bor Tina i Korsberga i Hjo kommun tillsammans med Bo, Linnéa och Anna. Hon sjunger till vardags med i Skövde Gospel.
 


Bo Frid   
Gift med Tina. Bo har sjungit sig genom livet. Började redan vid lägerbålen som åttaårig pojkscout. Han är uppväxt på Varaslätten. Han är en lugn bonnapôjk som står stabilt i den Västgötska leran. På hösten 1994 segrade han i en artisttävling i SVTs Café Norrköping med hjälp av tittarnas röster. Efter det blev det ytterligare någon TV-medverkan. På Skövde stadsteater har Bo spelat operettcharmör i flera uppsättningar som bl a Frank Butler i Annie, get your Gun, Paris i Sköna Helena, Edwin i Csardasfurstinnan, Mr Bumble i musikalen Oliver samt Willie i Copacabana. Senast aktuell i rollen som Georges i La Cage aux Folles på Skövde Stadsteater.
Bo studerar andra året i ämnet Socialpsykologi vid Högskolan i Skövde.


Curt Lindholm 
Curt började sin musikaliska bana i vaggan hemma i Skutskär. Redan som tonåring blev han engagerad som pianist i orkestrar av olika slag. Samtidigt påbörjade han sin musikaliska utbildning till organist. Curt har nu i många år arbetat som kyrkomusiker i Skövde. Han är ledare för Skövde Gospel.


Linnéa och Anna Frid  
Döttrar till Tina och Bo: Linnéa är 19 år och går Sjuksköterskeprogrammet vid Högskolan i Skövde. Hon arbetar extra på ICA Supermarket i Hjo. På fritiden spelar hon piano och sjunger så mycket hon kan. Linnéa har skrivit egna sånger och en av dem är med på familjens debut-cd. Liksom pappa Bo medverkar hon i Revymakarnas uppsättningar. Senast var det i La Cage aux Folles.
Anna är 17 år och går andra året på Naturprogrammet i Tidaholm. Hon arbetar extra i Handelsboden Njuta, Hjo. Hon tycker om djur och har katten Simba samt tre dvärgvädurar. Anna sjunger och spelar piano i Appellen.
När de hinner, följer båda med mamma och pappa och sjunger.

 
   
 

 

 
 

Siten är optimerad för en upplösning om 1024 x 768 pixlar